Koridon en Rijerse BV

 • Koridon en Rijerse BV
 • Koridon en Rijerse BV

  Wij hebben nieuwe Google Adwords campagnes opgezet en optimaliseren deze voor Koridon & Rijerse BV, schildersbedrijf in Hilversum. Ook doen we dit voor KR-Amersfoort.

   

  Schildersbedrijf Hilversum

  Schildersbedrijf Koridon en Rijerse BV heeft al ruim 60 jaar ervaring. De derde generatie is werkzaam bij het bedrijf. De eerste generatie startte het schildersbedrijf in Hilversum. De huidige generatie biedt de schildersdiensten nu ook aan in Amsterdam en Amersfoort en de omgeving daaromheen.
  Ze combineren deskundigheid met een persoonlijke aanpak. Dat wordt gewaardeerd door de klanten. Bij sommige komen ze al vijftig jaar over de vloer.
  Koridon en Rijerse BV is een erkend schilders- en afwerkingsbedrijf. Ze mogen het AF-logo voeren en zijn ook  aangesloten bij de branchevereniging FOSAG. Ook bij de regionale vereniging Goois Schildersgilde zijn ze aangesloten.

  Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbaar en erkend schildersbedrijf in Hilversum, Amersfoort of Amsterdam? Dan kunt u Koridon en Rijerse BV met een gerust hart inschakelen.

  Voor een schilder in Hilversum (en omgeving)? Bezoek hier schildersbedrijf Koridon en Rijerse.
  Voor een schilder in Amsterdam gaat u naar www.kr-amsterdam.nl.
  Zoekt u een schilder uit Amersfoort (en omgeving)? Ga dan naar www.kr-amersfoort.nl.

Volg ons via