SEA Zoekmachine adverteren - doelgericht uw potentiële klant(en) op internet bereiken

  • SEA

SEA

Google Certified Partner
Klik Succes is Google Certified Partner. Klik hier of op de afbeelding om naar de partnerpagina van Google te gaan.

Waarom Klik Succes inschakelen voor uw Google Adwords campagne? Wij werken (en onderscheiden ons) op de basis van de volgende punten:
100 % transparant. U blijft altijd eigenaar van uw eigen campagne. Hierdoor houdt u altijd het overzicht, kunt u exact zien wat wij voor uw campagne hebben gedaan en, nog belangrijker, de kwaliteitsscore van uw campagne blijft hierdoor gewaarborgd (campagnes die opnieuw starten moeten ook opnieuw kwaliteit opbouwen)
Continue monitoring. Wij onderhouden meer dan vijf jaar Google Adwords campagnes en weten daardoor dat het, om een kwaliteitscampagne te draaien, cruciaal is wekelijks de campagnes te optimaliseren. Dat doen wij.
Doelgerichte campagnes. Samen met u bepalen we de woorden waarop u gevonden moet worden om uw doelgroep te bereiken. Wij focussen ons op deze groep en filteren onnodige woorden eruit om onnodige kosten te voorkomen.
Maandelijkse rapportage & contact. Door contact met elkaar te houden vullen we elkaar aan. U bent expert wat betreft uw bedrijf en vakgebied. Wij zijn expert wat betreft online marketing, in dit geval Google Adwords. Het is belangrijk dat er regelmatig contact is om de resultaten te evalueren en van daaruit de Google Adwords campagne eventueel anders in te steken of nieuwe campagnes te starten.

Hoe vaak heeft u vandaag Google of een andere zoekmachine gebruikt om iets te vinden?
Een antwoord hebben wij niet op deze vraag, maar het is gigantisch. Misschien heeft u onze website ook via Google bereikt. Het aantal zoekopdrachten per dag blijft groeien. Zoekmachine adverteren is daarom heel interessant om uw doelgroep te bereiken, iedereen, dus ook uw doelgroep, gebruikt het. Dit zorgt er ook voor dat het risico op veel onnodig verkeer (geen potentiële klant) groot is.

Het is belangrijk om advertentiecampagnes scherp in te richten en te focussen op uw ‘echte’ doelgroep. U wilt het liefste alleen bezoekers die contact met u opnemen en klant worden. Dat is onmogelijk. Het is wel mogelijk om daar zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. Wij houden de campagnes na het inrichten ook minimaal wekelijks bij. Denkt u eraan om uw zoekmachine campagne(s) uit te besteden?

Google Adwords

Met Adwords is het mogelijk om direct bovenaan Google naar voren te komen, bij de topposities. U betaalt alleen op het moment dat ‘de zoeker’ op uw advertentie klikt. Daarbij is het mogelijk om per zoekwoord(groep) een aparte uiting te communiceren. U kunt uw doelgroep daarmee heel gericht bereiken.
Google Adwords is een uitstekende uitkomst wanneer u op verschillende zoekwoorden goed naar voren wilt komen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met/van Google Adwords? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Volg ons via