De overige diensten van Klik Succes

Naast de uitvoerige SEO- en SEA-praktijken kunt u ook voor veel overige diensten bij Klik Succes terecht. De basis van een goede marketingstrategie is een breed plan met veel inzet uit verschillende hoeken. Search Engine Optimization, of SEO, en Search Engine Advertising, of SEA, zijn hierbij de basis van uw campagne. Maar er komt altijd meer bij kijken, en dat plaatsen wij onder overige diensten. Dat u een goede ondernemer bent, betekent niet gelijk dat u ook websites kunt maken, natuurlijk. En volgens de principes van SEO een tekst in elkaar zetten is ook niet gemakkelijk. Zeker niet als het ook voor de klant prettig leesbaar moet zijn. Wij kijken graag met u mee naar wat we u zelf kunt doen, wat wij voor u kunnen betekenen en wat de experts in ons netwerk voor overige diensten kunnen doen.

 

Overige diensten - hoe het werkt

Het werkt als volgt: u komt bij ons met uw vraag om een grotere online zichtbaarheid en groter bereik, met als doel meer klandizie. We kijken eerst naar het bronmateriaal: hoe ziet uw website eruit? Wat zijn de verbeterpunten volgens SEO? Is SEA rendabel voor u? Hoe zijn uw social-mediakoppelingen? Is uw website makkelijk en overzichtelijk te navigeren? We analyseren de website van de voorkant en geven verbeterpunten aan. Maar we kijken ook met Google Analytics naar de achterkant: waar komen de bezoekers vandaan? Wat doen ze op de website? Hoe lang kijken ze en wanneer klikken ze weg? Hier kan nuttige informatie vandaan komen waar we uw marketingstrategie mede op kunnen baseren.

 

De overige diensten - full service marketingbureau

Als we weten welke kant we samen op willen kan het zijn dat u bepaalde dingen graag zelf doet. Als u thuis bent in het bouwen van websites bijvoorbeeld, wilt u dat graag zelf doen. Maar misschien doet u het liever niet zelf. Daar komen die genoemde overige diensten om de hoek kijken. Wij noemen onszelf graag een full-service marketingbureau. Dus niet alleen de strategie bepalen, maar ook helpen bij de uitvoer. Wij helpen u graag om met experts uit ons netwerk voor tekstschrijven, webontwikkeling, social-mediabeheer en nog veel meer om samen uw marketingcampagne tot een groter succes te maken.

Neem hier contact op

Over welke overige diensten hebben we het?

  • Content voor website - teksten en afbeeldingen
  • Conversieoptimalisatie
  • E-mailmarketing
  • Huisstijl
  • Offline marketing (uitingen)
  • Promotiefilm / bedrijfsfilm
  • Promotiefilm of video
  • Social media beheer en/of adverteren
  • Training / coaching - voor onder andere SEO en SEA
  • Webontwikkeling