Administratiekantoor Vianen – Admission Admission Administratie & Advies

  • Administratiekantoor Vianen – Admission

Administratiekantoor Vianen – Admission

“We zochten een betrouwbare partner om op digitaal gebied onze administratie- en adviespraktijk in Vianen commercieel verder te ondersteunen. In Klik Succes hebben we die gevonden. Ze weten waar ze over praten en zijn steeds begripvol en hulpvaardig om de digitale wereld verder te verduidelijken. Ze weten goed advies te combineren met een bewijsbare verbetering van de resultaten. Wij kiezen ervoor elke twee weken terugkoppeling te krijgen via onderling samengestelde rapportages. Dat gebeurt schijnbaar moeiteloos, altijd gebaseerd op zeer recente en soms heel gedetailleerde metingen. De samenwerking met Otto van Steennis van Klik Succes is prima. Wat ons betreft een aanrader!” www.adminservice.nl

 

Administratiekantoor VianenAdmission

Admission verzorgt de administratie van kleine en grote bedrijven. Naast de administratie / boekhouding geeft Admission aanvullend advies op bedrijfseconomisch en fiscaal terrein. Ze voeren de administratie sinds oktober 2013 uit vanuit Vianen, maar hebben ook een flexkantoor in Huizen en Hilversum.
Voor meer informatie gaat u naar de website van Admission. Hieronder kunt u ook direct naar één van de subpagina’s gaan.

Bedrijfsadministratie
Belastingaangifte
Belastingaangifte ZP
Belastingaangifte bedrijven
Boekhouding Vianen
Salarisadministratie Vianen

Volg ons via